Általános szerződési feltételek

Általános információk
Kérlek, hogy figyelmesen olvasd el az Általános szerződési és vásárlási feltételeket! Ha az információk között olyat találsz, amivel nem értesz egyet, ebben az esetben kérlek ne használd az oldalunkat! A weboldal használatával, Te mint felhasználó elfogadod és kötelező érvényűnek tekinted magadra nézve a szerződési feltételeinket.
Rendelésedet leadhatod a webshopon keresztül, a [email protected] e-mail-en és a 06 20 457 5020-as telefonszámon.
A weboldalunkon feltüntetett árak fogyasztói árak, melyek magyar forintban értendőek és a szállítás költségét nem tartalmazzák. Az árváltozás jogát fenntartjuk. A számla áfát alanyi adómentesség miatt nem tartalmaz.
A termékek árait és a készletinformációkat rendszeresen frissítjük, de az esetlegesen előforduló hibákért nem tudunk felelősséget vállalni. Fenntartjuk a jogot a félreértésen, árazási hibán és téves készletnyilvántartáson alapuló megrendelések törlésére.

Adatok:
Varga László EV.
Telephely: 1106. Budapest, Zöldpálya utca 54.
Telefon: +36 20 457 5020
Email: [email protected]
Adószám: 42871983-1-42
Nyilvántartási szám: 4431438
Kibocsájtó: Budapest, X. kerületi okmányiroda
Budapest, Havasi Ignác utca 1, 1102. 
Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara tag 

Banki adatok:
Bankszámlaszám: 11773171-00438058
Számlatulajdonos: Varga László / Kristály Kuckó 
Számlakezelő bank: OTP

A kristalykucko.hu domain tulajdonosa: Varga László
Webtárhely-szolgáltató adatai:
Név: 23VNet Számítástechnikai és Internet Szolgáltató Kft.
Cégjegyzékszám: 01-09-563212
Székhely: 1094 Budapest, Liliom u. 24-26.
Website: www.net23.hu
Képviselő neve: Czina Sándor
Nyilvántartó hatóság: Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság
Adószám: 12188224-2-43
Telephely: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22.
Telefonszám: 06 1 450 1222
Fax: 06 1 450 1223

 

Szállítási-, fizetési módok és díjak
– Postai úton, banki utalással a postaköltség 1490 Ft. 
– Postai úton, utánvéttel az utánvétes postaköltség 1990 Ft.
25000 Ft feletti termék rendelése esetén ingyenesen postázzuk a csomagot.
A megrendelt termékek szállítását a GLS futárszolgálata végzi. A kézbesítési idő általában 1-3 munkanap, de a futárszolgálat esetleges késedelméért felelősséget nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy a csomagot a kézbesítéskor a futár előtt vizsgáld meg, és ha a csomagoláson vagy a terméken sérülés észlelnél, kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt sajnos nem tudunk elfogadni!
A kézbesítés munkaidőben történik, ezért fontos, hogy olyan címet adj meg, ahol napközben át tudod venni a csomagot. Ha a kapucsengőn nem a Te neved van, akkor a csengőn szereplő nevet, illetve, ha munkahelyedre kéred a postázást, akkor a munkahelyed nevét is tüntesd fel! Lehetőség van “GLS csomagpontra” való kézbesítést kérni. Ebben az esetben nem kell a futár által megadott időponthoz igazodni, hanem megvárod míg a GLS email-ben értesít, hogy a megérkezett a csomagod, ezután egy Neked kényelmes időpontban bemész a GLS csomagpontra és a csomagszámmal átveszed a küldeményt. Ha ezt a megoldást szeretnéd, akkor a rendelés leadása előtt kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy egyeztessünk arról, hogy melyik csomagpontra szeretnéd a kézbesítést, A 12 óráig beérkező rendeléseket még aznap, az ezután beérkezőket másnap postázzuk. Átutalásos fizetés esetén a megrendelt termékek az összeg beérkezését követően kerülnek postázásra. Abban az esetben ha a csomag a eltűnne, természetesen újra küldjük a megrendelt termékeket.

 

Visszavásárlás, elállás, csere
A termék visszavásárlás a 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet, a távollévők között kötött szerződések előírásai alapján történik. A vásárlástól az áru átvételét követő 14 napon belül indokolás nélkül elállhatsz. Garantáljuk a megvásárolt, eredeti állapotú, nem használt áru visszavásárlását, illetve cseréjét. Visszavásárolni/cserélni csak a rendelésben leadott mennyiséget tudjuk. Például, ha adott színből és méretből rendelsz 300 db követ, akkor az számít az egységcsomagnak, tehát a 300 db-ot minden indoklás nélkül visszavesszük, de maradék köveket sajnos nem áll módunkban visszavásárolni. Ha ez a feltétel számodra nem elfogadható, akkor kérlek ne rendeld meg az adott terméket az oldalunkon! 
A gyártási folyamatokból adódóan előfordulhat, hogy minimális árnyalatbeli különbség van az azonos színű, de különböző méretű kövek között. A varrható és a ragasztható/vasalható kristályok más technológiával, más gyárakban készülnek, ezért ezek színe sem minden esetben egyforma. Ez nem számít hibás terméknek, de természetesen az elállási jog erre is vonatkozik. Ha nem tudod felhasználni, akkor a visszaküldés után visszatérítjük Neked az adott kristály árát. 
Javasojuk, hogy az egy ruhára szükséges kristály mennyiséget egyszerre vásárold meg, mert egy későbbi utánrendelésnél már lehet, hogy csak egy másik szállítmányból tudunk küldeni, és ebben az esetben előfordulhat minimális árnyalatbeli különbség.
A visszavásárlási garancia érvényesítése esetén a vásárolt termék árát legkésőbb az elállást követő 14 napon belül visszatérítjük Neked. Az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaküldésével kapcsolatban felmerült költségeket a vásárló fizeti meg. Téged ezenfelül egyéb költség nem terhel. 

 

A visszavásárlás-, elállás-, árucsere-, levásárlás módja
Ha a megrendelt termék valamilyen okból nem felel meg Neked, akkor köteles vagy írásban értesíteni minket az elállásról a [email protected] e-mail címen. Postai úton történő értesítés esetén a postára adás időpontját vesszük figyelembe. A megvásárolt terméket és a számlát az áru átvételét követő 14 napon belül kell visszaküldeni a következő címre: Varga László, 1106, Budapest, Zöldpálya utca 54.
A termék visszaküldése postai úton, vagy más, általad megrendelt szolgáltatóval lehetséges. A visszaküldés költsége a vásárlót, azaz Téged terhel. A visszárut normál küldeményként, utánvétes vagy portóval terhelt küldeményt nem áll módunkban átvenni. A visszaküldendő termék biztonsága a vásárló felelőssége a csomag megérkezéséig és átvételéig. A visszaküldés szállítása alatt történt esetleges sérülésekért nem tudunk felelősséget vállalni.
Az áru cseréje, illetve a megrendelés összegének levásárlásakor a szállítási feltételekben meghatározott szállítási költségek érvényesek.

 

A visszaigazolt megrendelések visszautasítása
Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. A megrendelés részleges teljesítése csak a Veled történt egyeztetést követően történhet meg.

 

Adatvédelem
A regisztrációddal, megrendeléseddel, mint vásárlónk hozzájárulsz, hogy személyes adataidat a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében, tároljuk. Adataid kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Kötelezzük magunkat a személyes adatokra vonatkozó szabályok szigorú betartása. A személyes adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kivéve ami a postai kézbesítéshez szükséges.

 

A vevő jogai és kötelességei
A vevőnek joga van élni a visszavásárlási, csere és levásárlás lehetőségével.
A megrendelőlap elküldésével és annak általunk történt visszaigazolásával, távollévők közötti szerződés jön létre. A weboldalunk használatával, illetve a megrendelés elküldésével elfogadod a Kristály Kuckó általános szerződési feltételeit és adatkezelési elveit.
Köteles vagy valós telefonszámot, e-mail címet és kézbesítési címet megadni, a megrendelt terméket átvenni és a termék árát, valamint a szállítási díjat megfizetni. A kézbesítési időszakban Neked vagy az általad meghatalmazott személynek a megadott szállítási címen kell tartózkodnia.

Weboldalunk használata a felhasználó saját kockázatára és felelősségére történik. A weboldal és a webtárhely üzemeltetője nem garantálja, hogy webáruházunk oldalai és az oldal adatainak tárolását biztosító szerver vírusmentes, illetve, hogy nem tartalmaz egyéb ártalmas komponenst. A weboldal és a szerver üzemeltetője kizárja felelősségét a www.kristalykucko.hu oldalainak használatából eredő vagy azzal összefüggésben keletkezett közvetlen vagy közvetett károkért.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, az Adatvédelmi Törvény előírása és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezései az irányadók.

A weboldal tulajdonosának előzetes, írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldalak részeinek vagy akár egészének (szöveg, fotó, grafika stb.) további felhasználása, többszörözése, terjesztése és értékesítése. Weboldalunk látogatója a lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – számítógépére elmentheti vagy kinyomtathatja.

lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down