Hőálló transzferfólia 20×24 cm-es méretben

150,0 Ft

Hőálló transzferfólia vasalható kristálykövekhez, 20x24 cm-es méretben. A 24 cm-es tekercsből 20 cm-nél hosszabb rész is rendelhető.

Készleten

Visa Mastercard
Ismertető
KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK
Reviews

Hőálló transzferfólia vasalható kristálykövekhez, 20×24 cm-es méretben

transzferfóliaAlkalmazási terület: vasalható kristálykövek felvasalásához

Többször felhasználható.

További kristályozó kellékeinket a Kellék menüpontban találod.

 


Méret

Transzferfólia mérete: 20×24 cm

Több darab rendelése esetén a kért mennyiséget egy darabban küldjük. Pl. 10 db rendelésekor 10 db 20×24 cm-es darab helyett 1 db 200×24 cm-es fóliát postázunk, így mindig akkora darabot vághatsz le belőle, amekkorára éppen szükséged van. 🙂

Felhasználhatóság

Többször felhasználható.

Használati információk

Kristályfelszedő ceruzával vagy csipesszel helyezd fel az átlátszó fólia ragadós felületére a talppal felfelé levő kristályokat! Figyelj rá, hogy a kész kép vagy szöveg tükörképét rakd ki a fóliára, mivel felvasaláskor talppal lefelé kerülnek a kövek. A vasaló és a transzferfólia közé rakj egy vékony anyagot (vagy zsírpapírt), és ezután már vasalhatod is fel az elkészült mintát a pólódra, táskádra, vagy ahová csak szeretnéd! 🙂 A vasalás felénél húzd le a fóliát és ezután vasald tovább a köveket! Ha a kristályok a fólia lehúzásakor feljönnének, akkor nem volt elegendő a vasalási idő vagy hőmérséklet. Óvatosan hajtsd vissza a fóliát és próbáld meg még egyszer! Ha készen vagy a vasalással, akkor fordítsd ki az anyagot és vasald át a hátuljáról is. Itt már csak egy rövid, pár másodperces vasalás szükséges, de érdemes elvégezni ezt a folyamatot is a biztosabb rögzítés érdekében. Fontos, hogy vékonyabb textilek esetén a két réteg anyag közé helyezz valamit, ami megakadályozza, hogy a megolvadt ragasztó összeragassza a két anyagréteget! Ha később szeretnéd felvasalni az elkészült mintát, akkor helyezd vissza a transzferfólia fehér hátulját a kövekre és így biztonságosan tárolhatod a mintát! A transzferfólia többször is felhasználható. A 24 cm-es tekercsből akár nagyobb méretben is rendelhető.

Minden vasalás előtt ajánlott egy próbát tartani az anyag egy kis felesleges részén, hogy megtudjuk, az anyag hogyan reagál a magas hőmérsékletre.

Egy kis videós segítség a fólia használatához.


Figyelmeztetések

A forró vasalót körültekintően használjuk és tartsuk távol a kisgyermekektől!

További információk

[cusrev_reviews]

Ezek is érdekelhetnek

usercartmagnifiercrossmenuchevron-down
0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a boltba
      Szállítási díj kiszámítása