Kristályfelszedő ceruza tömör viasz béllel

490,0 Ft

Kristályfelszedő ceruza tömör viasz béllel. Érintésre a viaszhoz tapad a kristály, így helyezhetjük könnyedén a ragasztandó felületre.

Készleten

Visa Mastercard
Ismertető
KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK
Reviews

Kristályfelszedő ceruza tömör viasz béllel

kristályfelszedő ceruzaKiváló minőségű, tömör viasz béllel ellátott ceruza, ami jelentősen megkönnyíti, meggyorsítja a kristálykövek felvételét.

További kristályozó kellékeinket a Kellék menüpontban találod.

 

 

 


Ceruza méret

Méret: 23 cm

Általános információk

Speciális, kimondottan kristályok felszedésére fejlesztett, valódi viaszt tartalmazó ceruza, ami könnyedén és stabilan felszedi még a legnagyobb méretű strasszokat is. Mivel erősen/stabilan felveszi a nagyobb köveket, ezért SS10-től SS50-es méretű kristályokig ajánljuk. A kisebb köveket már nehezebben “engedi” el, ezért ha körömstrassz méretű kristályokat szeretnél használni, akkor ehelyett a viasszal töltött (nem teljesen viasz anyagból készült) ceruzánkat ajánljuk.

Használati információk

A kristályfelszedő ceruzát egy szemceruza vagy sima ceruza hegyezővel kell kihegyezni. Nem kell túl hegyesnek lennie, mivel, ha tompább, akkor nagyobb felületen érintkezik a strasszokkal. Érintsd a ceruza hegyét a kristály felső felületéhez és helyezd a már előzetesen kirakott ragasztócseppre. Fontos: sem kézzel, sem a ceruzával nem kell erősen rányomni az anyagra a köveket, mert akkor a ragasztó kifolyik a kristály alól és nem ragad rá a textilre. A kezünktől a kövek kicsit zsírosak lesznek és idővel a ceruza hegye is elpiszkolódik. Ha használat közben a ceruza elejti a követ, akkor célszerű a hegyét egy picit letörölni, papíron lehúzni, stb. Ezután újra stabilan felveszi a legnagyobb kristályokat is. 🙂

Egy kis videós segítség a ceruza használatához, amit meg tudsz nézni: itt


Figyelmeztetések

Gyermekektől távol tartandó!

További információk

[cusrev_reviews]

Ezek is érdekelhetnek

usercartmagnifiercrossmenuchevron-down
0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a boltba
      Szállítási díj kiszámítása