Schmuckstein Kleber kristálykő ragasztó

1.290,0Ft2.990,0Ft

Schmuckstein Kleber: kiváló minőségű, német márkájú, folyékony állagú kristálykő ragasztó háromféle (29, 55 és 125 ml-es) kiszerelésben.
Törlés
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
Ismertető
KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK
Reviews

KREUL Schmuckstein Kleber kristálykő ragasztó háromféle kiszerelésben.
Kiváló minőségű német ragasztó, amivel a kristályokat tartósan és gyorsan rögzítheted a kívánt anyagon. A flakonból közvetlenül a felületre viheted fel a ragasztót, a pici adagoló csőrének köszönhetően a kellő mennyiségű ragasztó adagolása könnyen és pontosan megoldható. Ha még nem próbáltad ezt a ragasztót, akkor érdemes egy papírlapon próbaragasztást végezni, hogy érezd, hogy mennyire kell megnyomni a flakont a kívánt mennyiség eléréséhez.
Miután a ragasztócseppet a felületre nyomod, a kristályozó ceruza segítségével egyszerűen rá tudod helyezni a kristályt. Nem kell megnyomni, csak rá kell ültetni a követ, így köt meg a ragasztó.
Fél-egy óra után önhordó, de a teljes kötési idő 24 óra. Vizes alapú ragasztó, a megkötés után a kezdeti fehéres színe átlátszóvá válik. Mosótasakban, maximum 30 fokon mosható, de a ragasztás után kb. 1 hétig érdemes várni a mosással.
Alkalmazási terület: ruhák, mobiltelefonok, cipők és bármely textil, fa, bőr és egyéb anyagú termékek.


Kiváló minőségű német ragasztó, amivel a kristályokat tartósan és gyorsan rögzítheted a kívánt felületen. Gyermekektől távol tartandó!

További információk

Méret

29 ml, 55 ml, 125 ml

[cusrev_reviews]

Ezek is érdekelhetnek

lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down