Strasszfelszedő toll és póthegy

290,0 Ft1.500,0 Ft

Strasszfelszedő toll. Körömstrasszokhoz használható toll, vékony fém csővel és viaszos kúppal, több színben. Póthegy fehér és sárga színben.
Visa Mastercard
Ismertető
KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK
Reviews

Strasszfelszedő toll és póthegy

strasszfelszedo tollKiváló minőségű, tömör viasz fejjel ellátott atrasszfelszedő toll, ami jelentősen megkönnyíti, meggyorsítja a kristálykövek felvételét.

További kristályozó kellékeinket a Kellék menüpontban találod.

 


Toll méret

Méret: 15 cm

Általános információk

Speciális, kimondottan kristályok felszedésére fejlesztett, valódi viasz fejjel ellátott strasszfelszedő toll, ami könnyedén és stabilan felszedi még a legnagyobb méretű strasszokat is. Kevésbé kopó, sokáig használható a fej, de ha mégis cserére lenne szükség, akkor egy egyszerű mozdulattal ki lehet tekerni a régi fejet és már mehet is bele a póthegy. Így nagyon sok ideig használható darab.

Használati információk

Kristályos strasszfelszedő toll, melynek egyik végén egy vékony fém cső, a másik végén viaszos kúp található, ami megkönnyíti a kristályok felhelyezését a körömre vagy ruhára. Kisebb és nagyobb kövekhez/körömdíszekhez is egyaránt használható. Ruha kövezése esetén érintsd a ceruza hegyét a kristály felső felületéhez és helyezd a már előzetesen kirakott ragasztócseppre. Fontos: sem kézzel, sem a tollal nem kell erősen rányomni az anyagra a köveket, mert akkor a ragasztó kifolyik a kristály alól és nem ragad rá a textilre. A kezünktől a kövek kicsit zsírosak lesznek és idővel a toll hegye is elpiszkolódik. Ha használat közben a toll elejti a követ, akkor célszerű a hegyét egy picit letörölni, papíron lehúzni, stb. Ezután újra stabilan felveszi a legnagyobb kristályokat is. 🙂

Videós segítség a ceruza használatához, amit meg tudsz nézni: itt


Figyelmeztetések

Gyermekektől távol tartandó!

További információk

Termék

fehér strasszfelszedő toll, fekete strasszfelszedő toll, lila strasszfelszedő toll, rózsaszín strasszfelszedő toll, türkizkék strasszfelszedő toll, fehér póthegy, sárga póthegy

[cusrev_reviews]

Ezek is érdekelhetnek

usercartmagnifiercrossmenuchevron-down
0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a boltba
      Szállítási díj kiszámítása