Mocha széria, opálos ragasztható kristálykő

6,0 Ft

Mocha széria ragasztható strasszkő SS20-as méretben. Újdonság! Enyhén opálos árnyalatú, selyem fényű strasszkő 9 színben. Ragasztóval illeszthető, különleges színű kristálykő.
Visa Mastercard
Ismertető
KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK
Reviews

Mocha széria, enyhén opálos színű ragasztható kristálykő – minőségi ragasztható strasszkő 9 színben

Mocha széria opálos ragasztható kristálykőÚjdonság! Mocha széria 9 színben. Kiváló minőségű, üveg alapú, ragasztható kristálykő.

Különleges, enyhén opálos árnyalatú, selyem fényű strasszkő. Minden ruhát ragyogóvá tesz.

Ha szereted az egyedi, illetve foszforeszkáló vagy fluoreszkáló (UV) színeket, nézd meg a további Neon és opál árnyalatú kristály és strassz termékeinket.

 


Mocha széria 9 színben – ragasztható kristálykő méretek

Méretek: SS20 (4.6-4.8mm)

Választható színek

Színek: Turquoise-mocha, Grey-mocha, Blue-mocha, Red-mocha, Dark red-mocha, Pink-mocha, Light pink-mocha, Light purple-mocha, Beige-mocha

Ragasztható strasszkő – információk

Menyasszonyi, alkalmi, fellépő- és táncruhákhoz kiváló díszítő elem, emellett hétköznapi ruháidat is könnyen feldobhatod néhány szépen csillogó üveg kristálykő segítségével. 🙂

Rögzítéséhez kristályragasztót /Schmuckstein Kleber/ ajánlunk.

A fenti ár 1 db kristálykőre értendő.

 


Általános információk és figyelmeztetések

A ragasztható kristályköveket nem számoljuk, hanem gyémánt mérleggel mérjük ki, ezért súlyra nem, de darabszámra +- 1-2%-os eltérés lehet a kövek kismértékű különbözősége miatt.

A gyártási folyamatokból adódóan előfordulhat, hogy minimális árnyalatbeli különbség van az azonos színű, de különböző méretű strasszok színe között. Ez nem számít hibás terméknek, de ha csomagolás közben nagyobb árnyalatkülönbséget tapasztalunk, akkor minden esetben fotó küldésével egyeztetünk Veled, hogy megfelel-e az adott szín, vagy esetleg más mérettel helyettesítsünk.

Javasoljuk, hogy az egy ruhára szükséges kristály mennyiséget egyszerre vásárold meg, mert egy későbbi utánrendelésnél már lehet, hogy csak egy másik szállítmányból tudunk küldeni, és ebben az esetben előfordulhat minimális árnyalatbeli különbség.

A kristálykövek 3 évesnél kisebb gyermek kezébe ne kerüljenek, mert lenyelheti!

További információk

Méret

SS20

Szín

Beige-mocha, Blue-mocha, Dark red-mocha, Grey-mocha, Light pink-mocha, Light purple-mocha, Pink-mocha, Red-mocha, Turquoise-mocha

[cusrev_reviews]

Ezek is érdekelhetnek

usercartmagnifiercrossmenuchevron-down
0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a boltba
      Szállítási díj kiszámítása